"Наша Україна" заявляє про контраст із популістами

Субота, 29 липня 2006, 15:17

"Наша Україна" закликає всі політичні сили, що беруть участь у загальнонаціональному круглому столі, відмовитися від політичної кон'юнктури.

Про це говориться в заяві блоку, розповсюдженій його прес-службою в суботу.

"Наша Україна" наголошує, що президент Віктор Ющенко, ініціювавши круглий стіл, "надав у руки українських політиків всі важелі для досягнення національної єдності, забезпечення незмінності зовнішньо-та внутрішньополітичного курсу країни на утвердження демократії, соціально орієнтованих ринкових реформ та євроатлантичної інтеграції".

Як сказано в заяві, ці позиції знайшли своє відображення у проекті Універсалу національного єдності.

"Чітка і агрументована позиція президента України різко контрастувала із популістичною та кон’юнктурною поведінкою окремих політиків. На сьогодні пошуки компромісу та формули національного консенсусу досі залишаються невизначеними, позаяк Універсал національної єдності не підписано", - констатує "Наша Україна".

Блок закликає усі політичні сили "відмовитися від сьогоденної політичної кон’юнктури, використати історичний шанс, який вони одержали в рамках Загальнонаціонального круглого столу, ініційованого президентом України та спромогтися перед усім Українським народом взяти на себе відповідальність за подальшу долю держави".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування