Київська міліція покриває вбивцю?

Неділя, 30 липня 2006, 17:51

У суботу близько 21.30 на перехресті вулиць Хрещатик та Інститутська в Києві водій автомобіля Mіtsubіshі збив двох дівчат.

Як повідомив "Інтерфакс-Україна" черговий Держдепартаменту автомобільної інспекції МВС України, від сильного удару одна з дівчат померла на місці події.

Друга постраждала була госпіталізована з важкими травмами в одну зі столичних лікарень.

Відповідно до інформації чергового, водій автомобіля, що вчинив наїзд на людей, не тікав з місця події. "Затриманий дочекався співробітників Державтоінспекції і дав свідчення", - сказав співробітник департаменту.

Водночас, як повідомили УНІАН жителі наметового містечка, розташованого на Майдані, які стали свідками події, після інциденту водій автомобіля зник, однак співробітникам ДАІ вдалося затримати його та повернути на місце ДТП.

За словами співрозмовників агентства, після того як автомобіль, який збив людей, повернувся на місце пригоди, сюди ж під’їхали ще два автомобілі "Мерседес", з яких вийшли невідомі люди і почали розмовляти про пригоду зі співробітниками ДАІ.

Як зазначають джерела, водій автомобіля "Міцубісі", судячи з його зовнішності, напевно був нетверезим і після розмови з усіма учасниками ДТП та особами з "Мерседесів" начебто співробітники ДАІ направили до лікарні не водія "Міцубісі", а його пасажира.

Разом з тим, як повідомляє сайт "Майдан" з посиланням на свідків події, червоний Міцубісі Lancer Evolution збив дівчину крилом автомобіля. За словами свідків, водій їхав зі швидкістю близько 100 кмгод.

Одразу після цього водій на прізвище Оксименко почав тікати з місця пригоди і через 20 метрів збив насмерть другу дівчину, вона вдарилась об лобове скло і перелетіла через машину.

Після цього водій відновив спробу втечі. Співробітники ДАІ наздогнали його на Садовому кільці, і повернули на місце пригоди.

"Підбігли декілька чоловік з наметового табору, які були свідками події і почали товкти хлопця-водія, якому, до речі, на вигляд 18-19 років. Хлопець поводив себе нагло, визиваюче", - пише сайт.

Невдовзі на місце пригоди приїхала "група підтримки" хлопця і почала спілкуватися з міліцією.

"Майдан" відзначає, що вся подія знімалася на відео одним із жителів наметового містечка. Проте міліція ігнорувала заяви свідків, що є відеозапис розгортання подій, багато свідків не було опитані, не брали їх телефони.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування