Що робити з круглим столом, Ющенко вирішить о 10 ранку

Неділя, 30 липня 2006, 22:17

На 10 ранку в понеділок у президента Віктора Ющенка запланована нарада, на якій визначиться час продовження круглого столу.

Про це повідомив в ефірі "5 каналу" у неділю ввечері глава секретаріату президента Олег Рибачук.

"На 10 ранку в президента буде нарада за результатами домовленостей. І в залежності від того, що досягнуто, ми можемо говорити про продовження круглого столу", - сказав Рибачук.

Глава секретаріату також висловив позитивну оцінку переговорів, що пройшли у четвер та п’ятницю.

"Метою круглого столу було показати, що навіть дуже різношерстні політики можуть сідати без порушення етики спілкування. Тут вони сиділи і навіть не перебивали один одного, висловлювали свою позицію", - сказав Рибачук.

"Мені було і дивно, й приємно чути, що політики так спілкуватися. Вони не обходили гострі кути. І вони знаходили точки дотику", - додав він.

Разом з тим, Рибачук зазначив, що останні години перемовин були непродуктивними. "Продуктивний діалог ішов десь до 11 вечора", - сказав він.

Голова секретаріату президента також пообіцяв надалі інформувати журналістів про хід переговорів, які проходять у закритому режимі.

"Можливо, нам треба виходити і говорити про якісь перспективи досягнення. Треба пам’ятати про те, що багато ваших колег сидить там і не має жодної інформації. І ми це врахуємо", - сказав Рибачук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування