Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко запросить друга Кучми на побачення

Понеділок, 31 липня 2006, 11:04

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має намір запросити екс-губренатора Київської області Анатолія Засуху на допит.

Про це він сказав в інтерв’ю газеті "Україна молода", опублікованому в суботу.

"У нас є обґрунтовані підтвердження щодо скоєння паном Засухою посадових злочинів, i як тільки він з'явиться в Україні, ми обов'язково передамо йому запрошення для надання свідчень", - зазначив Луценко.

Він також обурився, що програв справу дружині Засухи – депутату від Партії регіонів Тетяні Засусі.

"Думаєте, мені легко, коли я дізнаюся, що в четвер мені знову в суд, бо справу, яку я оголошував, на яку я покази свідків, висновки експертів зібрав тощо, я програв?" – сказав він.

"Незважаючи на всю грунтовну роботу МВС по цій справі, прокуратурою вона так i не була передана до суду! Відтак суд вважає, що я недовів вину обвинуваченого i тому маю вибачатися," – вважає він.

Він також наголосив, що коли вона подає до суду позови, то бере якусь частину його репліки, "але інших слів, самого контексту не чіпає".

"Тетяна Засуха каже, що пройшла свій Сталінград, о'кей, питання на чиїй стороні вона його пройшла, якщо вона себе порівнює з генералом Пауельсом, то я згоден", - сказав Луценко.

"Звичайно, я завжди готовий пані Тетяні Засусі сказати, що якщо вона та її чоловік невинні, то вибачте! Можливо, дійсно пан Анатолій Засуха є чесним i законослухняним громадянином. То нехай прокуратура передасть цю справу в суд i нехай суд це доведе", - зазначив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування