Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вдяглася в малинове, щоб Мороз її помітив

Понеділок, 31 липня 2006, 12:30

БЮТ зобов'язується контролювати роботу регламентного комітету, а також роботу керівництва ВР до прийняття парламентом закону щодо скасування пільг депутатам.

Про це в понеділок заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

За словами Тимошенко, причиною цього стало опрацювання фракцією даних, наведених в кошторисі Верховної Ради.

"Ми візьмемо під контроль роботу регламентного комітету, роботу керівництва парламенту, і будемо досить жорстко себе поводити, поки законопроект про скасування пільг для народних депутатів не буде поставлено на порядок денний", - заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

За її словами, фракція БЮТ на погоджувальній раді заявила про те, що наполягатиме на "проведенні цього закону найближчими днями".

"Я підрахувала: середня сума компенсації на одного народного депутата складає 350 тисяч гривень. Є трішки більше, є трішки менше. Також ВР починає не з забезпечення депутатів відомчим житлом", - зазначила Тимошенко.

"Це гроші, які даються їм в руки, і житло, яке дається в приватну власність", - додала вона.

Тимошенко висловила сподівання, що Верховна Рада, "якій, до речі, невідомо скільки залишилося працювати", "ввійде в історію по-доброму хоча б одним документом".

На запитання, чому вона у понеділок вдягла малиновий костюм, що є кольором Соціалістичної партії, Тимошенко відповіла:

"Для того, щоб сьогодні Олександр Олександрович звернув на мене увагу і побачив, що скасування пільг для народних депутатів, це те, чого в першу чергу чекає суспільство".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...