Рядові прихильники Януковича знову йому влаштували телеграмний "одобрямс"

Понеділок, 31 липня 2006, 12:45

Рядові члени Партії регіонів заявляють про неприпустимість відмови партії від курсу, проголошеного перед виборами, під час "круглого столу".

Про це йдеться в їхніх зверненнях, масово оприлюднених на сайті Віктора Януковича в понеділок.

На місцях "рішуче підтримують заяву президії політради Партії регіонів із приводу ситуації з переговорами на "круглому столі", пише сайт і приводить звернення громадян.

"Сьогодні нам нав'язують зовсім інший курс, пропонують фактично відмовитися від програми, з якою ми виходили до людей і одержали підтримку. При цьому намагаються шантажувати достроковими виборами", – підкреслює депутат Дніпропетровської обласної ради Дмитро Павлов.

Регіонали підтримують заяву Януковича, де він сказав: "Мені не потрібна посада прем'єр-міністра ціною ганьби і зради наших виборців".

"Ми добре знаємо, що для лідера, для всієї нашої партії – прем'єрство не ціль, а засіб. Наша мета – об'єднання України, поліпшення життя кожної української родини. Ці слова Віктора Януковича ми розділяємо всім серцем", - відзначає той же Павлов.

"Ви повинні триматися з "помаранчевими" твердо і жорстко. Вони Ваші компромісні дії розглядають як слабість. Це вже показав 2004 рік", - пише Анатолій Олександрович.

"Президент не буде розпускати парламент, йому це не дозволять американці. Навіть якщо трапиться розпуск парламенту, то при дотриманні передвиборчих обіцянок Партією регіонів ваша політична сила може набрати близько 50% голосів", - додав він.

Таких же поглядів дотримується ще один рядовий прихильник Януковича Георгій Максимов.

"Затримки з ухваленням найважливіших для України рішень, несподівані зміни у форматах і текстах пропонованих до розгляду документів, швидше за все, пов'язані з тим, що необхіден час для вироблення рішень "головним офісом" для виконавчої дирекції Київського офісу Державного Департаменту США", - говориться в листі Януковичу.

"У цій складній ситуації я особисто вірю в силу і витримку лідера Партії регіонів, координатора Антикризової коаліції Віктора Януковича і щиро бажаю йому одержати
перемогу", - пише регіонал Юрій Горшков.

Як відомо, раніше Партія регіонів збирала підпису прихильників своєї партії на підтримку кандидатури Віктора Януковича на посаду прем'єра.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News