Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РЕГІОНИ І "НАША УКРАЇНА" ПРИЗУПИНИЛИ ПЕРЕГОВОРИ

Понеділок, 31 липня 2006, 13:08

Переговори між "Нашою Україною" та антикризовою коаліцією призупинено через проведення круглого столу.

Про це в понеділок після завершення погоджувальної ради заявила член політради Партії регіонів Раїса Богатирьова.

"Перемовини призупинено. Це сталося через те, що був запропонований круглий стіл, і всі політичні сили беруть участь в діалозі", - заявила вона.

Також Богатирьова повідомила, що триває робота над уточненням Універсалу, який, ймовірно, буде підписано у понеділок.

За її словами, цей документ жодним чином не впливає на розширення коаліції.

"Цей документ не впливає на розширення коаліції, на об'єднання політичних сил антикризової коаліції з "Нашою Україною". Цей документ загального бачення розвитку країни і порозуміння політичних сил щодо стратегії розвитку України", - зазначила Богатирьова.

На запитання, чи не краще було б "Нашій Україні" та антикризовій коаліції домовлятися про спільну коаліцію замість Універсалу, який практично нічого не вирішує депутат відповіла:

"Я не знаю про яку коаліцію ви говорите. Термінів для створення нової коаліції не існує. Антикризова коаліція діє і, якщо в певних політичних сил буде бажання об'єднатися з нашою коаліцією, будь ласка - дорога ця є", - сказала вона.

Також Богатирьова зазначила, що "антикризова коаліція може запропонувати певні зміни до регламенту Верховної Ради для того, щоб задовольнити побажання всіх політиків".

На запитання, коли "Наша Україна" ввійде в коаліцію Богатирьова відповіла, що "для того, щоб прийняти відповідне політичне рішення, необхідно продовжити діалог із зацікавленою політичною силою".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування