Кушнарьов відпочиватиме у селі, а "нашоукраїнці" вже гріються біля моря

Четвер, 10 серпня 2006, 16:05

Член політради Партії регіонів Євген Кушнарьов проведе відпустку у селищі Старий Салтів під Харковом.

У той же час інший "регіонал" Ринат Ахметов готуватиме у Донецьку урочистості до 70-річчя ФК "Шахтар", повідомляє "Високий замок".

Ще один член Партії регіонів Віталій Хомутинник плаватиме на яхті у грецьких водах і пірнатиме з аквалангом. "А Едуард Прутник даватиме виручку турецьким турфірмам", - пише видання.

Немає часу на відпочинок у екс-прес-секретаря Віктора Януковича Ганни Герман. За її словами, вона має багато "недороблених хвостів" - і партійних, і творчих.

"Я поки що навіть не замислювалася, де відпочиватиму. Мабуть, з чоловіком і синами прилечу на Гуцульщину, поїду до Косова, бо давно не бачила Карпат", - зазначила Герман.

"Хочу бути на 150-річчі Івана Франка у Нагуєвичах. Кілька днів побуду в мами. Якщо ще десь буде якийсь квиток – бо все розхоплено, то, може, вирвуся до Криму", - додала вона.

При цьому Герман розповіла, що "до кінця тижня мусить закінчити обіцяну книгу про Віктора Януковича, треба віддавати її у видавництво, тож ще не знаю, чи вийде щось з тими з морями".

У той же час депутат БЮТ Андрій Шкіль разом із дружиною відпочиває у трускавецькому санаторії "Карпати".

"Усім рекомендую їхати на цей прекрасний курорт. Тут я насолоджуюся тишею, спокоєм, п'ю водичку. Благодать!", - розказав бютівець.

"Нашоукраїнець" Юрій Оробець відпочиває по сусідству з комуністом Олександром Голубом у "Нижній Ореанді". Через 10 днів він планує повернутися до столиці.

Улюблене заняття в Ялті – плавання на довгі дистанції: щодня, незважаючи на погоду, долає у морських хвилях не менше двох кілометрів.

Ще один представник "Нашої України" Микола Катеринчук набирається сил у "Морському прибої", В'ячеслав Коваль – у тій же "Нижній Ореанді".

Як відомо, протягом цього тижня до Криму вже виїхали спікер Олександр Мороз та президент Віктор Ющенко.

За повідомленням видання, на відпочинок у парламентській бухгалтерії кожному депутату видали відпускні з лікувальними у розмірі двох місячних зарплат, що становить близько 30 тисяч гривень.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News