Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вибачився перед усіма. І за козлів та пацюків?

Четвер, 10 серпня 2006, 17:14

Прем’єр Віктор Янукович попросив вибачення за те, що міг когось образити своєю риторикою та пропонує перегорнути сторінку.

"Я закликаю всіх політиків перегорнути цю сторінку і йти далі в майбутнє разом. Там, де були порушення законів, ми повинні їх визнати і мабуть вибачитись. Де були зайві емоції і їх висловлювали в ЗМІ, треба вибачатись. Я це зробив", - сказав він на прес-конференції в четвер.

Він нагадав, що це були емоції під час "виборів і минулих, і 2004 року і дії, які буди продовж 2005 року".

"Коли викликали в правоохоронні органи під камерами, коли через ЗМІ запрошували на допити. Коли відкривали надумані карні справи. Коли звинувачували і ніхто не ніс відповідальність за жодне своє слово. І політики і професіонали не несли відповідальність", - сказав він.

"Я зараз хочу сказати, не зважаючи на те, що на мене відкривали карні справи, тиснули на мою сім'ю, я в цю виборчу кампанію не використовував цю риторику", - сказав він.

Янукович наголосив, що хоче вибачитись, якщо "під час виборчої кампанії, хтось на нього образився". "Чи я сказав необережне слово, я хочу вибачитись перед цими людьми. Я дійсно нікого не хотів образити", - сказав він.

Янукович пояснив це тим, що він є людиною, в якої є недоліки як і у всіх.

"Я інколи жартую і кажу, що все життя з ними борюся, але вони інколи перемагають, на жаль. Я вибачаюсь. Дійсно без жартів. Я вибачаюсь перед тими, кому я наніс будь-які образи", - сказав він.

"Я вибачаюсь і хотів би, щоб ми ніколи емоціями не жили, щоб ми завжди жили головою і розумом", - повторив вибачення Янукович.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...