Януковичі обіцяють не "зачищати" кадри

П'ятниця, 11 серпня 2006, 09:15

Депутат з фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов обіцяє, що його політична сила проводитиме дуже виважену кадрову політику.

Про це він заявив у четвер у вечірньому прямому ефірі Івано-Франківського FM-радіо "Західний полюс", повідомляє УНІАН.

"Я хочу всіх заспокоїти. Жодних революцій кадрових не буде, ніяких зведень рахунків не буде. Буде нормальна, виважена державницька кадрова політика”, - сказав Кушнарьов.

Відповідаючи на запитання про те, чи готує Партія регіонів масові заміни губернаторів у західних областях України, Кушнарьов сказав:

“Я думаю, що це не більше, ніж чутки. Я хочу сказати, що наша політика, в тому числі кадрова, буде дуже-дуже виважена. І вона буде безумовно коаліційною, і вона буде з урахуванням всіх особливостей, які існують реально сьогодні в Україні”, - сказав депутат.

“Навіть тоді, коли я працював головою адміністрації президента, при призначенні керівників в Західній Україні, в першу чергу, ми консультувалися і враховували громадську думку. Ми цікавилися думкою провідних авторитетних людей в регіоні. Ми розуміли, що там можуть працювати тільки ті люди, які сприймаються населенням цих територій”, - зауважив Кушнарьов.

На його думку, цей принцип був порушений в минулому році при призначенні керівників на Сході і Півдні України.

"І це негативно впливало на ситуацію в регіонах", - додав депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування