Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

10 "нашоукраїнців" відмовилися від Януковича

П'ятниця, 11 серпня 2006, 09:30

"Наша Україна" не підписувала жодної коаліційної угоди з Партією регіонів.

Про це в ефірі 5 каналу заявив член "Нашої України" Павло Жебрівський.

"Це не наші колеги по коаліції (Партія регіонів), оскільки ми жодної коаліційної угоди з "регіонами" не підписали", - сказав він.

За його словами, "Наша Україна" наразі перебуває в парламентській меншості.

"Ми не оголосили про перехід в опозицію, оскільки ми підписали універсал, ініціатором якого був президент, і там записана програма президента", - сказав Жебрівський.

"Були деякі рухи щодо голосування, щодо того, яким чином визначитися – чи будемо ми в коаліції, чи не будемо. Не так багато депутатів підписалися за цю коаліційну угоду, але досить багато із них відкликали ці підписи", - сказав він.

За словами депутата, 41 член "Нашої України" підписав коаліційну угоду, водночас 10 членів потім відкликали свої підписи.

"Ці підписи ніхто нікуди не передавав... Крім того, Партія "Народний Союз "Наша Україна" рішення не ухвалювала з приводу входження чи не входження до коаліції. З цього приводу ні засідання президії, ні ради партії не відбувалося. Через це нікому з партійців сьогодні не делегував право підписувати від імені партії коаліційну угоду з "регіонами", - сказав Жебрівський.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування