Ахметов запрошував Луценка на чай, щоб той поговорив з Януковичем

П'ятниця, 11 серпня 2006, 12:49

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко подасть у відставку з посади голови відомства у випадку, якщо йому не дадуть можливості проводити нинішній курс або даватимуть незаконні накази.

Про це він заявив на прес-конференції у п’ятницю.

За словами міністра, по це він говорив і на зустрічі з Віктором Януковичем 3 серпня.

"Розмова дійсно була. Мене запросив на розмову Ринат Ахметов - такий простий народний депутат від Партії регіонів. А потім сказав, що зі мною хоче зустрітися Янукович. Знаєте, така цікава форма запрошення", - розповів Луценко.

"Ми також пили чай, така взаємна ввічливість від Ахметова мене радує. На зустрічі йшлося про моє призначення міністром внутрішніх справ за наполяганням президента. Я сказав, що зранку буду у президента і подам заяву про самовідвід. Якщо він буде наполягати, то залишусь лише на умові продовженні своєї кадрової політики і пріоритетів", - додав міністр

Також Луценко поставив умову, що "жодних смотрящих наді мною не буде".

Луценко висловив сумнів, що Партія регіонів голосувала за його призначення в Кабмін Януковича, щоб підірвати рейтинг міністра.

"Чи хотіли підірвати, я не знаю. Мені здається, що не про мої рейтинги їм йшлося, коли голосували за деяких членів Кабміну з великою відразою", - зазначив міністр.

На питання про добровільну відставку, Луценко сказав, що це буде в тому випадку, коли він не зможе чесно виконувати свої обов’язки.

"Якщо не будуть давати виконувати, те що належить по закону, мої рішення саботуватися чи навпаки ставитися незаконні завдання. Таких завдань станом на 11 серпня не поступало", - додав міністр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування