ДО КАБМІНУ ПОВЕРНУЛИСЯ ФАНТОМИ 2004 РОКУ

П'ятниця, 11 серпня 2006, 12:59
Першим заступником міністра фінансів України призначений Вадим Копилов, повідомили в Мінфіні в п'ятницю.

Однак на даний момент на офіційному веб-сайті відомства у розділі "Керівництво" значаться лише дві персони: міністр фінансів України Микола Азаров і заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський.

Копилов працював заступником глави ДПА з липня 2004 по лютий 2005 року. До цього займав посаду заступника міністра фінансів України, а ще раніше - голови правління національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

Офіційний веб-сайт Мінпаливенерго підтверджує інформацію про офіційне призначення Вадима Чупруна першим заступником міністра палива й енергетики, який буде куратором нафтогазової промисловості.

Крім того, як повідомило поінформоване джерело в уряді, новими заступниками міністра призначені Юлій Іоффе, Олексій Шеберстов і Юрій Коврижкін, а серед колишніх заступників міністра посаду зберіг лише Сергій Тітенко.

Джерело уточнило, що співбесіду з кандидатами в четвер удень провів прем'єр-міністр Віктор Янукович, а в п'ятницю вони вийшли на роботу.

Джерело в Мінпаливенерго повідомило агентству, що дані призначення будуть оформлені постановами уряду, датованими 10 серпня. Він також додав, що міністерство поки не має у своєму розпорядженні ці документи.

Кабінет міністрів своїми постановами у четвер призначив Кирила Крищенка і Георгія Галиця заступниками міністра праці і соціальної політики.

Уряд також призначив Сергія Харченка головою Державного казначейства.

Іншою постановою від 10 серпня з посади голови Держказначейства України "відповідно до його заяви" звільнений Олександр Шлапак.

Харченко працював на посаді заступника міністра фінансів України із серпня 2004 року по березень 2005 року.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування