Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уряд з Луценком – не "консолідєц"

П'ятниця, 11 серпня 2006, 13:55

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко називає новий Кабінет міністрів урядом компромісів.

"Це не буде уряд, як дехто жартома каже, консолідєц. Це буде уряд компромісів. Це буде уряд мирного співіснування двох систем", - сказав Луценко на прес-конференції у п'ятницю.

Він нагадав часи Леоніда Брєжнєва і Рональда Рейгана, "коли така політика (компромісів) проіснувала дуже довго, без збройних конфліктів".

"Сподіваюся, що і тут інтереси України дозволять залишити за собою принципову політичну позицію і мирне співіснування з політиками інших поглядів", - заявив міністр МВС.

Луценко також запевнив, що і надалі публічно висловлюватиме свою точку зору з резонансних політичних питань.

"Я ніколи не вважав, що публічні політики мають приховувати свою точку зору. Я і далі буду інформувати вас про ситуацію, яка стосується завдань МВС, і свою позицію з того чи іншого політичного питання", - заявив міністр.

Луценко також повідомив, що нещодавно відбулось організаційне засідання групи міністрів, які входять до "Нашої України", а також призначені за квотою президента.

"Ми сповідуємо спільні демократичні цінності і така група, формальна чи неформальна, буде існувати", – сказав він.

"Я не впевнений чи доцільно оформлювати її юридично, але, звичайно, я буду дивитися на Гриценка, а він на мене, я буду дивитися на Балогу, а він на мене, на інших людей, з якими ми спільно стояли на політичному шляху", - додав Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування