Подавати голос у Черновецького можна тільки 10 особам

П'ятниця, 11 серпня 2006, 14:40

Мер Києва Леонід Черновецький обмежив коло представників київської міськадміністрації, які можуть давати будь-які коментарі представникам ЗМІ.

"Ми визначили членів моєї команди - до 10, що можуть коментувати різні події так, як це має бути", - так Черновецький прокоментував поширене в четвер звернення до представників ЗМІ прес-служби Київської міськадміністрації.

У повідомленні прес-служба довела до відома про введення "нової схеми роботи з представниками ЗМІ", повідомляє ""Інтерфакс-Україна".

Відповідно до схеми всі коментарі представників Київської міськадміністрації, інтерв'ю, а також будь-яка інша інформація, що стосується діяльності адміністрації, буде поширюватися винятково прес-службою Київської міськадміністрації.

Прес-служба також закликала "серйозно поставитися до нових вимог і не використовувати особисті телефони керівників Київської міськадміністрації, а також не призначати інтерв'ю через їхні приймальні".

Черновецький, пояснюючи нововведення прес-служби, заявив, що останнім часом "зростає інформаційна атака на Київську міськадміністрацію через певні політичні кола".

"Якщо хтось із чиновників щось підтверджує або щось коментує, що не відповідає дійсності, то ми навіть позов пред'явити до видання не можемо", - підкреслив Черновецький.

"Тому ми змушені захищатися в такий спосіб", - підкреслив мер.

У той же час він зазначив, що йому "потрібна критика з боку ЗМІ". "Це нормально, але вона, на мій погляд, повинна бути конструктивною, а не повинна бути брехнею", - підкреслив мер.

Черновецький також відзначив, що в його команді "цілком достатньо людей для того, щоб коментувати різні важливі події, інакше ми в Києві створимо хаос".

"Я найближчим часом оголошу вам весь список (людей, що можуть давати коментарі ЗМІ)", - заявив Черновецький.

"Це ті люди, яких я привів в адміністрацію і ті, з якими уже вдається знаходити спільну мову, хоч вони були в іншій команді", - додав він.

Зокрема, такими людьми є його заступники Денис Басс, Ірена Кильчицька, секретар Київради Олесь Довгий, а також сам Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування