Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка є двійник?

П'ятниця, 11 серпня 2006, 15:56

Прес-служба президента уточнює, що Віктор Ющенко знаходиться в Криму.

Раніше прем'єр-міністр Віктор Янукович на прес-конференції у п'ятницю заявив, що президент зараз знаходиться за кордоном.

Зокрема, Янукович сказав, що Ющенка зараз немає в Україні, але він спілкується з президентом по телефону, повідомляє УНІАН.

Прем'єр також повідомив, що має намір зустрітися з головою держави після своєї поїздки до Росії (15-16 серпня) та обговорити результати зустрічей.

На уточнююче запитання, де ж президент, Янукович відповів: "Це не секрет, він поїхав відпочити, підлікуватися".

Прес-секретар президента Ірина Геращенко на прохання уточнити місцеперебування Ющенка нагадала, що прес-служба повідомляла про планові медичні консультації, які проходить у ці дні президент.

"Ці консультації триватимуть декілька днів", - зазначила Геращенко.

При цьому вона підкреслила, що питання про те, в якій саме клініці і якій країні президент консультується, "торкається особистого життя".

Також Геращенко повідомила, що з четверга Ющенко знаходиться в Криму, щодня проводить зустрічі і консультації з членами уряду, політиками.

Зокрема, за її словами, у четвер він спілкувався по телефону з міністром закордонних справ Борисом Тарасюком та міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Найближчим часом, повідомила Геращенко, президент продовжуватиме робочі зустрічі та консультації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування