Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналістів у Криму обнюхали, але до Януковича не пустили

П'ятниця, 11 серпня 2006, 16:26

У Криму журналістів не пустили на зустріч прем'єра Віктора Януковича з адміністративно-господарським активом півострова.

Для журналістів організували пряму трансляцію в холі з "огидною якістю звуку", пише Обком.

Видання відзначає, що перед початком зустрічі в заздалегідь акредитованих журналістів, крім редакційних посвідчень, вимагали цивільні паспорти (пізніше від цієї вимоги відмовилися), а потім "проганяли через металеву рамку й обнюхували собаками".

"Відсутність преси в залі засідань Ради міністрів АРК помітив і сам Янукович. Під кінець зустрічі він у досить емоційній формі звернув увагу голови Верховної Ради Криму і свого однопартійця Анатолія Гриценка на цей факт", - пише Обком.

"Ви мені скажіть, це нормальне явище? Щоб це було востаннє! Востаннє!! Я зараз буду спілкуватися з журналістами і звернуся до них, щоб вони цілодобово молотили вас, і взагалі життя не давали", - заявив Янукович.

У той же час, за словами журналістів видання, вийшовши до преси, Янукович "про свій намір забув і жодних звертань до журналістів не робив".

Крім того, відзначає Обком, ще до приїзду прем'єра в Сімферополь співробітники Державтоінспекції частково перекрили рух автотранспорту по центральних магістралях міста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування