Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький буде бити всіх, у кого знайде 10 відмінностей від бідності

П'ятниця, 11 серпня 2006, 17:38

Мер Києва Леонід Черновецький має намір опублікувати список багатих боржників по житлово-комунальних послугах.

На розширеному засіданні колегії Київської міськадміністрації він дав доручення главам усіх районів надати списки таких боржників, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Мені потрібен список людей, що мають машини, добре живуть, але не платять за комунальні послуги, для того, щоб я віддав цю інформацію пресі, щоб з ними ніхто не мав більше справи, якщо вони не мають совісті", - заявив Черновецький.

"Але не дай вам Бог відключити (від надання житловокомунпослуг) того, хто живе на зарплату або пенсію", - попередив мер голів районів.

У той же час Черновецький доручив своїм заступникам і главам районів скласти списки соціально малозахищених киян, щоб "вивести їх з-під удару" при підвищенні тарифів на житлово-комунальні послуги.

"Київ - унікальне місто по якості життя різних шарів населення: одні літають на власних літаках, інші їздять на дорогих машинах, треті - ледве волочать ноги до поліклініки, де їх погано обслуговують", - відзначив мер.

За словами Черновецького, "гіпотетично ідею збільшення тарифів" він бачить у тому, що вони "ніколи не будуть однаковими для всіх прошарків населення, тому що ті, хто перевертає мільярдами, можуть платити більше".

"Тому всім моїм заступникам і головам районів це доручення - постарайтеся розбити людей на різні категорії. Тобто виведіть їх з-під удару", - відзначив мер.

"Оскільки газ збільшується в кілька разів (ціна на газ), звичайно, якісь рішення (про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги) нам приймати буде необхідно", - додав він.

Мер також відзначив, що "основний удар буде покладено на тих, у кого шикарні умови життя і є можливість платити".

На питання про критерії, за якими буде відбуватися розподіл на бідних і багатих, Черновецький сказав, що "їх дуже багато".

"Потрібна тільки фантазія, і необхідно мати любов до людей і співчуття", - додав він.

"Я цю тему обговорюю щодня - я вже поставив цю задачу. Я вже навів близько 10 критеріїв багатства і до 10 критеріїв бідності", - також повідомив Черновецький.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...