Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович застосовує до підлеглих гіпноз?

Субота, 12 серпня 2006, 13:35

Прем'єр-міністр Віктор Янукович ставить за мету збудувати сильну вертикаль виконавчої влади.

Про це він заявив на засіданні в Донецькій обладміністрації, а пізніше і на прес-конференції.

"В будь-якій державі влада має бути сильною – сильною і ефективною. Тільки тоді буде сильною держава. І в рамках нової Конституції ми маємо нагоду побудувати сильну владу", - зазначив Янукович.

За його словами, влада повинна завоювати довіру народу і завжди казати правду: "Якою б не була гіркою правда – її потрібно говорити".

Він відзначив, що зараз вертикаль виконавчої влади є слабкою. "Коли говориш із чиновником, поки йому глибоко не подивишся в очі, він взагалі не розуміє, чого від нього хочуть", - додав Янукович.

При цьому він зазначив, що дехто з високих посадовців, які мали нести відповідальність за ситуацію в державу, "так захопилися популізмом, що забули принцип "менше слів і більше справ".

За його словами, на державних посадах повинні працювати професіонали, які б вирішували проблеми, а не політики. Він зазначив, що професіонал не повинен мати "політичного кольору".

"Якщо хто-небудь з керівників відомств буде замість справ займатися політикою, я його спочатку поправлю, а потім потисну руку і порекомендую займатися політикою", - сказав Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування