Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністр вручив Ахметову нагороду, а той роздавав золото і срібло

Субота, 12 серпня 2006, 19:19

Президент футбольного клуба "Шахтар", народний депутат Ринат Ахметов нагороджений почесним знаком "Шахтарська слава" I ступеня.

Як передає "Інтерфакс-Україна", цю нагороду йому вручив міністр палива й енергетики України Сергій Тулуб.

Тулуб знаходиться в Донецьку і бере участь у нагородженні ветеранів і тренерів ФК "Шахтар", присвяченому 70-річчю команди, що проходить у готелі "Вікторія".

У готелі зібралися легенди радянського футболу, що у різні роки виступали за "оранжево-чорних".

Президент "Шахтаря" має намір вручити їм почесні знаки "За заслуги перед клубом". У число нагороджених включені тренери команди і ветерани, що провели в складі гірників більш 90 матчів у чемпіонатах СРСР і України.

В оформленні знака "За заслуги перед клубом" використані елементи прикраси Кубка України. Передбачено дві категорії "клубного ордена". Нагорода першого ступеня виготовлена з використанням золота і діамантів - вона буде піднесена тренерам "Шахтаря" усіх років. Нагорода другого ступеня інкрустована сріблом - її одержать найвидатніші ветерани команди.

Також у готелі "Вікторія" були продемонстровані уривки нового 4-серійного документально-публіцистичного фільму про "Шахтар" із назвою "Донецьк і його команда".

По завершенню офіційної частини в 19:00 на стадіоні "Шахтар" у Донецьку починається святкова програма, присвячена 70-річчю ФК "Шахтар".

Як повідомлялося, у Донецьку з візитом знаходиться прем'єр-міністр Віктор Янукович. Він провів нараду з активом області і має намір взяти участь в урочистостях із приводу 70-річчя клубу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування