Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойко вже поговорив з нафтовиками і зібрався з Януковичем до Москви

Понеділок, 14 серпня 2006, 11:51

У суботу в Мінпаливенерго відбулася зустріч голови міністерства Юрія Бойка з нафтотрейдерами, які працюють на українському ринку, з метою встановлення граничних цін на бензин.

Про це "Українській правді" повідомили в прес-службі Мінпаливенерго у понеділок.

У прес-службі також повідомили, що конкретних домовленостей в ході зустрічі досягнуто не було, а меморандум між прем'єром Віктором Януковичем і нафтовиками планується підписати не раніше середи.

За словами представника прес-служби, у вівторок Бойко разом з Януковичем відвідає Росію для переговорів щодо постачання російського палива на територію України.

Раніше "Комерсант-Україна" писав, що на нараді з представниками найбільших нафтових компаній країни – "Укртатнафти", "ТНК-ВР-Україна", "Лукойл-Україна", "Альянс-Україна", "Укрнафта", "Альфа-нафта", "Нафтохімік Прикарпаття" і "Галичина" - останні погодилися ввести на своїх АЗС до кінця тижня самообмеження цін на А-95 у розмірі 4,7 грн за літр і на дизпаливо – у розмірі 4,1 грн за літр.

При цьому, як зазначало видання, аграріям нафтопродукти будуть продавати за ціною нижче 4 грн за літр.

Як відомо, раніше Янукович анонсував на понеділок зустріч з нафтотрейдерами, в ході якої планувалося підписання меморандуму щодо стабілізації цін на бензин.

На вівторок запланований офіційний візит Януковича до Росії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...