Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич вирішив відмовитися від портфелю?

Понеділок, 14 серпня 2006, 12:57

10 депутатів Верховної Ради просять парламент достроково припинити їхні депутатські повноваження у зв'язку з переходом на роботу до Кабінету міністрів.

Про це повідомили в парламентському комітеті з регламенту, депутатської етики й забезпечення діяльності Верховної Ради, передають Українські новини.

За словами представника комітету, заяви про складання повноважень подали 10 депутатів, призначених міністрами.

Зокрема, це прем'єр Віктор Янукович, перший віце-прем'єр і міністр фінансів Микола Азаров, віце-прем'єр Андрій Клюєв, віце-прем'єр і міністр будівництва Володимир Рибак, міністр охорони навколишнього середовища Василь Джарти, міністр вугільної промисловості Сергій Тулуб (всі - фракція Партії регіонів), представники Соцпартії - міністр освіти й науки Станіслав Ніколаєнко, міністр транспорту й зв'язку Микола Рудьковський, від блоку "Наша Україна" - міністр закордонних справ Борис Тарасюк і міністр сім'ї, молоді й спорту Юрій Павленко.

Не подав таку заяву тільки міністр юстиції Роман Зварич (фракція Блоку "Наша Україна") - зі слів представника комітету, у нього є час до 24 серпня для того, щоб визначитися й подати заяву про складання повноважень депутата.

Планується, що 6 вересня відбудеться перше засідання комітету, на якому будуть розглянуті заяви депутатів, і це питання буде винесено у сесійний зал уже 7 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування