Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович збирається перелопатити працю Єханурова

Понеділок, 14 серпня 2006, 13:24

Кабінет міністрів має намір запропонувати Верховній Раді провести парламентські слухання зі вступу України до Світової організації торгівлі.

Про це завив прем'єр-міністр Віктор Янукович, відкриваючи засідання Кабміну в понеділок, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

У той же час прем'єр вважає, що Україна повинна прийняти рішення про вступ до СОТ в 2006 році.

"Ми ставимо задачу для себе: прийняти рішення про вступ до СОТ в 2006 році. Але усе, що ми можемо зробити для того, щоб мінімізувати негативні наслідки, ми їх з вами зобов'язані зробити", - цитує слова Януковича Ліга.

Прем'єр відзначив, що "ми знаємо, що в цьому питанні проведена велика робота урядами різних часів, і ми зараз з вами опинилися вже в кроці від ухвалення рішення по цьому питанню".


"Нам необхідно зробити все, щоб ми цей крок зробили свідомо", - додав Янукович.

Як відомо, Кабінет міністрів має намір переглянути законопроекти, необхідні для вступу України до СОТ, розроблені попереднім урядом і спрямовані на затвердження у Верховній Раді.

Раніше Україна ставила задачу вступити до СОТ в 2006 році. Цей намір закріплений в Універсалі національної єдності, підписаному представленими у ВР політичними силами 3 серпня.

Єдиним бар'єром на шляху України до СОТ залишається Киргизстан. Крім того, необхідно завершити роботу з приведення національного законодавства у відповідність до вимог організації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування