Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блохін образився на Ющенка?

Понеділок, 14 серпня 2006, 15:27

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін вважає, що керівництво країни мало б заохотити гравців національної збірної за високий результат на Чемпіонаті світу-2006 в Німеччині.

Про це він заявив у понеділок на прес-конференції в Конча-Заспі, повідомляє УНІАН.

"Я вже пройшов Рим, Крим і мідні труби. З мене при Радянському Союзі вже двічі заслуженого (тренера) знімали, потім і тут лякали. Я пройшов ту владу і цю владу: відзначать мене чи не відзначать - мені байдуже, а за хлопців образливо", - сказав Блохін.

Він наголосив, що гравців юнацької збірної Росії після участі на чемпіонаті Європи зустрічав особисто президент Володимир Путін.

"Я вважаю, влада повинна розуміти, що ми робимо для цієї країни, адже ми граємо не для себе", - зазначив головний тренер.

Він також нагадав, що на майданах, де транслювалися матчі Чемпіонату світу, збиралися різні люди, незалежно від їхніх політичних поглядів. "Футбол об'єднує", - наголосив Блохін.

Тренер переконаний, що коли керівництво країни почне розуміти, що окрім політики існують інші сфери діяльності – мистецтво, спорт - Україна почне рухатися вперед.

"Молодих хлопців держава повинна була заохотити. За команду мені образливо, але зробити я нічого не можу", - сказав Блохін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування