Янукович "проковтнув" Тарасюка

Понеділок, 14 серпня 2006, 16:51

Кабінет міністрів скоротив кількість урядових комітетів з 7 до 5.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну з посиланням на відповідну постанову уряду, що була ухвалена на засіданні в понеділок.

Зокрема, прем'єр-міністр Віктор Янукович очолив урядовий комітет з питань правової політики, оборони і європейської інтеграції, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров очолив урядовий комітет з питань економічної політики.

Віце-прем'єр Андрій Клюєв очолив комітет з питань розвитку галузей економіки (паливно-енергетичний, агропромисловий комплекси, промисловість).

Віце-прем'єр, міністр будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства Володимир Рибак очолив комітет з питань регіональної політики, будівництва і житлово-комунального господарства.

Віце-прем'єр Дмитро Табачник очолив комітет з гуманітарних і соціальних питань.

Таким чином Кабмін ліквідував 2 комітети, приєднавши комітет з питань європейської і євроатлантичної інтеграції, що очолював міністр закордонних справ Борис Тарасюк, до комітету з питань правової політики, оборони і європейської інтеграції на чолі з Януковичем.

У той же час комітет з питань агропромислового комплексу і природокористування, що раніше очолював віце-прем'єр Юрій Мельник, приєднали до комітету з питань розвитку галузей економіки на чолі з Клюєвим.

Крім того, Кабмін затвердив графік проведення засідань урядових комітетів.

По понеділках у першій половині дня будуть проходити засідання комітету з регіональної політики, будівництву і ЖКГ, у другій половині - з питань розвитку галузей економіки.

По четвергах у першій половині дня - комітет з питань економічної політики, у другій половині - комітет з питань правової політики, оборони і європейської інтеграції.

По п'ятницях вранці буде проходити засідання комітету з гуманітарних і соціальних питань.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News