У Кабмін Януковича повертаються кадри Кучми

Понеділок, 14 серпня 2006, 18:50

Кабінет міністрів призначив першим заступником міністра промполітики Дмитра Колесникова, який до цього обіймав посаду першого заступника мера Кривого Рогу.

Відповідна постанова уряду вийшла 10 серпня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Іншими постановами Кабмін у той же день призначив заступниками міністра промполітики Володимира Рижова, Павла Шинкаренка і Костянтина Кучера.

Як повідомив представник Мінпромполітики, кількість заступників міністра буде збільшено.

"Очікується повернення на посаду заступника міністра промполітики Анатолія Мангули, який раніше вже обіймав цю посаду і який буде відповідати за зв'язки міністерства з Верховною Радою. Крім того, заступниками міністра будуть призначені ще дві-три особи", - припустив він.

Рижов до призначення працював в аналітичній службі політради Партії регіонів, із квітня 2002 року по березень 2005 року очолював Українську державну інноваційну компанію, а ще раніше був радником президента Леоніда Кучми з питань промисловості.

Рижов буде курувати питання, які раніше перебували у віданні звільненого першого заступника міністра Олега Уруського: оборонно-промисловий комплекс, держоборонзамовлення, департамент радіоелектроніки і приладобудування.

Шинкаренко раніше очолював департамент кольорової металургії Мінпромполітики і, скоріше за все, він буде курувати металургійний напрямок замість Грановського.

Кучер обіймав посаду генерального директора державного підприємства "Укрхімтрансаміак" і, як очікується, він буде курувати хімію.

У новому уряді посаду міністра промполітики замість Володимира Шандри обійняв Анатолій Головко, який свого часу працював першим заступником голови Запорізької обладміністрації.

Першим заступником міністра охорони навколишнього середовища призначено Святослава Куруленка.

Куруленко з квітня 2003 року по листопад 2003 року був першим заступником держсекретаря Міністерства екології і природних ресурсів, з грудня 2003 року по квітень 2005 року заступником міністра охорони навколишнього середовища.

Балотувався в депутати за списком Партії екологічного порятунку "ЕКО+25%", на момент виборів був радником міністра охорони навколишнього середовища.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...