Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович чистить ряди і повертає "старих бійців"

Вівторок, 15 серпня 2006, 13:25

Виконуючим обов'язки заступника міністра палива й енергетики призначений перший заступник лідера Республіканської партії України, який очолює глава Мінпаливенерго Юрій Бойко, Юлій Іоффе.

Таке рішення закріплене постановою Кабінету міністрів від 14 серпня, що розміщена на офіційному веб-сайті уряду, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У 1992-1993 роках Іоффе був віце-прем'єром з питань паливно-енергетичного комплексу, у 1994-2000 роках - позаштатним радником президента з питань ПЕК.

У той же час першим заступником глави НАК "Нафтогаз України" може бути призначений Володимир Якубенко, що у 2003-2005 роках очолював раду директорів компанії "Газ України".

За словами інформованого джерела, уряд може звільнити 9 із 11 заступників глави правління "Нафтогазу України", залишивши на цій посаді лише Ігоря Вороніна й Олександра Ковалка.

Джерело уточнило, що нинішній перший заступник глави "Нафтогаз України" Ігор Васюник, швидше за все, залишить займану посаду, а заступник глави НАКу Володимир Петрук перейде на роботу в Міністерство палива й енергетики.

Також джерело в "Нафтогазі України" підтвердило, що 14 серпня всі заступники глави, крім Євстахії Лехицької, Богдана Ключка і Богдана Малярчука, що знаходяться у відпустці, написали заяви про звільнення.

У той же час уряд збільшив кількість перших заступників міністра вугільної промисловості з одного до двох.

Раніше глава Мінвуглепрому Сергій Тулуб повідомив, що уряд призначив першим заступником міністра вугільної промисловості Юрія Зюкова. Першим заступником міністра вугільної промисловості із серпня 2005 року також є Володимир Новіков.

У той же час заступником міністра охорони навколишнього природного середовища призначено Дмитра Ворону, що на парламентських виборах 2006 року був уповноваженим представником Партії регіонів у загальнодержавному виборчому окрузі.

На момент виборів він був гендиректором ТОВ "Донецький юридичний центр".

Уряд призначив заступниками міністра аграрної політики Юрія Лузана і Петра Вербицького.

Крім того, уряд постановою від 14 серпня додатково ввів дві посади заступників міністра агрополітики.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування