Янукович зібрав "команду підтримки" і поїхав на Путіна

Вівторок, 15 серпня 2006, 14:24

Українська делегація відбула в Сочі для переговорів з російським урядом.

Про це у вівторок повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до програми візиту до складу делегації увійшли міністри економіки Володимир Макуха, палива й енергетики - Юрій Бойко, промислової політики - Анатолій Головко, аграрної політики - Юрій Мельник, транспорту і зв'язку - Микола Рудьковський.

Прем'єр-міністра супроводжують заступник голови МЗС Микола Маймескул, гендиректор Національного космічного агентства Юрій Алєксєєв, депутати Ігор Алексєєв, Андрій Деркач, Антон Пригодський, Віктор Слаута, Віталій Шпарко.

Відповідно до програми візиту, після прибуття в Сочі прем'єр Віктор Янукович візьме участь у робочій вечері української і російської урядових делегацій.

Потім він прибуде в резиденцію "Бочаров ручей", де разом із президентами, що прибули на неформальний саміт Євразійського економічного співтовариства, а також президентом Росії Володимиром Путіним подивиться концерт майстрів мистецтв РФ.

У середу, 16 серпня пройдуть міжурядові україно-російські переговори в санаторії "Черноморье". Потім прем'єр зустрінеться з президентом Узбекистану Ісламом Карімовим.

Після зустрічі Янукович разом із президентами держав-членів ЄврАзЕС і президентом Вірменії візьме участь у відкритті сільськогосподарської виставки Таджикистану.

Потім глава українського уряду візьме участь у неформальному сніданку з президентами, запрошеними на саміт, а також зустрінеться з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим.

У цей же день увечері він завершить візит у Сочі і вилетить у Крим, де зустрінеться з президентом України Віктором Ющенком.

У четвер, 17 серпня Янукович відбуде з Криму в Київ.

Як відомо, перший закордонний візит Януковича під час перебування його прем'єром у 2002-2005 роках також був до Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування