Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія пропонує Україні вступити в ЄврАзЕС

Середа, 16 серпня 2006, 11:59

Росія пропонує Україні розглянути можливість приєднання до митного союзу в рамках Євразійського економічного співтовариства.

Про це журналістам повідомив прем'єр Росії Михайло Фрадков на спільній прес-конференції з прем'єром України Віктором Януковичем після завершення їхньої зустрічі.

"Я поставив питання трохи далі - про можливість подумати на тему включення України в перспективі в інтеграційне об'єднання в рамках ЄврАзЕС, у митний союз", - сказав Фрадков.

При цьому він додав, що російська сторона розуміє, що українській стороні необхідний час для того, щоб над цим подумати, і додав, що російська сторона не квапить українських колег.

У свою чергу Янукович заявляє, що для України становлять інтерес питання, пов'язані з економічною інтеграцією в рамках ЄврАзЕС.

"Нам цікаві питання, насамперед, економічної інтеграції в ЄврАзЕС", - сказав він, передає Обком з посиланням в Українські новини.

Янукович підкреслив, що Україна зацікавлена в активізації економічного співробітництва з країнами, що входять в об'єднання.

Він назвав "одним із найцікавіших питань" для України розробку газових родовищ в Узбекистані, Казахстані, Росії. "З точки перспектив вони представляють для нас великий інтерес", - сказав він.

Він також підкреслив, що Україна зацікавлена активізувати співробітництво з Росією в космічній і авіаційній сферах.

"Думаю, ми в цих сферах будемо відновлювати відносини і вибудовувати їх на взаємовигідних умовах", - сказав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування