Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький хоче розпродати парки і збудувати Діснейленд

Середа, 16 серпня 2006, 13:30

Мер Києва Леонід Черновецький має намір продати парки, сквери та інші зони відпочинку в Києві меценатам, щоб не допустити їхньої приватизації несумлінними інвесторами.

"Моя ціль - і ми близькі вже до вирішення цього питання по одному з парків - щоб залишити після себе такий слід: ті зони відпочинку, що цікавлять простих людей, ніколи не змогли б бути приватизовані жодним негідником", - заявив Черновецький на прес-конференції в середу.

"Що стосується парків, озер і скверів - ми зараз знаходимо інвесторів, що будуть викуповувати якісь землі, і віддавати їх заново Києву, щоб ніхто ніколи не зміг їх приватизувати", - цитує слова мера "Інтерфакс-Україна".

"Шлях до цього - я бачив, як це вирішується в інших країнах. Ти хочеш зробити свій внесок - будь ласка, купуйте землю, даруйте її Києву навічно, і облагороджуйте її все життя. А ми назвемо це місце твоїм ім'ям", - сказав Черновецький.

У той же час мер заявив, що мріє побудувати в Києві Діснейленд, повідомляє УНІАН.

"Мрія є така: якщо зробити Діснейленд, тоді життя прожите не даремно", - вважає Черновецький.

На його думку, у майбутньому Київ може перетворитися на "туристичну Мекку".

У той же час Черновецький повідомив, що 2 вересня в Києві буде проведено суботник: "Я теж буду на цьому суботнику, але, швидше, без колоди, а з віником у руці".

За словами мера, він чекає, що під час проведення суботника дізнається багато про нові проблеми столиці. При цьому він додав, що суботник широко висвітлюватиме ТРК "Київ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...