Януковичі вже почали розправу над своїми кривдниками

Середа, 16 серпня 2006, 13:46

Дніпропетровська транспортна прокуратура завершила досудове слідство за кримінальною справою щодо першого заступника генерального директора "Дніпроавіа", якого звинувачують у перевищенні службових повноважень.

Про це "Інтерфакс-Україна" повідомили в середу в прес-службі обласної прокуратури.

У ході слідства було встановлено, що перший заступник генерального директора "Дніпроавіа" перевищив свої повноваження.

За його вказівкою 2 червня нинішнього року була закрита штучна злітно-посадкова смуга аеропорту "Дніпропетровськ", у результаті чого не зміг здійснити посадку літак ЯК-40 з депутатами на борту, які прибували на сесію Дніпропетровської облради.

Після того, як літак не зміг приземлитися в Дніпропетровську, літак з 30 депутатами було посаджено у Запорожжя, і всі депутати від Партії регіонів, які знаходилися на борту літака ЯК-40, вчасно прибули на сесію Дніпропетровської облради.

Саме в той день на порядку денному першої сесії 5-го скликання Дніпропетровської облради стояло питання про обрання голови Дніпропетровської облради.

На це місце претендувало 2 кандидати - представник від Партії регіонів, нині чинний депутат Олег Царьов і нині чинний голова Дніпропетровської облради Микола Швець.

Кримінальна справа була порушена Дніпропетровською транспортною прокуратурою за частиною 1 статті 365 КК України.

У Дніпропетровській області дотепер не обрано голову Дніпропетровської облради.

Як відомо, під час президентської кампанії 2004 року літакам на борту з кандидатом у президенти Віктором Ющенком неодноразово відмовляли в посадці, однак винних так і не було покарано.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування