Мінський журналіст зник через родину?

Середа, 16 серпня 2006, 14:24

Мінська міліція вважає основною версією зникнення 23-річного мінчанина Антона Тараса проблеми, що виникли в його родині.

Про це повідомив представник відділу ГУВС по розшуку зниклих без вісти.

"У ході оперативно-слідчих заходів у рамках кримінальної справи за фактом зникнення 23-річного мешканця Мінська Антона Тараса основною робочою версією його зникнення є наслідки сімейних безладь", - відзначив він.

"Якийсь час тому його дружина, забравши малолітню дитину, виїхала з іншим чоловіком в Індію", - пояснив він.

Співробітники міліції перевіряли версію про те, що Тарас відправився в Індію за своєю дружиною, але поки точних даних про те, що він купував квитки в цю країну, немає, повідомив співрозмовник.

"Співробітники міліції проводять розслідування даної кримінальної справи в усіх напрямках, поки кримінальна версія його зникнення не з'явилася", - відзначив співробітник ГУВС.

У ГУВС також повідомили, що "були перевірені всі лікарні, морги, перевіряються списки непізнаних трупів".

Співрозмовник також проінформував, що наприкінці липня поточного року в РУВС Центрального району Мінська звернулися батьки Тараса із заявою про його зникнення, було порушено кримінальну справу.

"У матеріалах справи, що порушено за заявою його батьків, Тарас не фігурує як журналіст", - відзначив він.

Як повідомляють білоруські електронні ЗМІ, Тарас є членом Білоруської асоціації журналістів, перекладачем. Він спеціалізується на перекладах з англійської на білоруську і з білоруської на англійську мови. Володіє синхронним перекладом.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування