Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецькому набридли "безсовісні" пікетувальники і шахраї

Середа, 16 серпня 2006, 15:41

Мер Києва Леонід Черновецький розцінює пікет постраждалих вкладників "Еліта-Центр" біля стін мерії як тиск на нього.

"Це вам приклад тиску на мене як на державного службовця і як на обрану народом людину", - заявив мер на прес-конференції в середу.

"Я сказав, що усі, хто вклав до певної суми - а ми будемо зараз визначатися, якої - вклали останні гроші, заклали квартири, - усі одержать квартири", - відзначив Черновецький.

Разом з тим, за його словами, "є ще група інвесторів, які вклали туди по півмільйони доларів, а деякі взагалі нічого не вклали, а зараз показують якісь дивні довідки".

"І от вони беруть, наймають людей, які дестабілізують обстановку під мерією. Це чесно?", - сказав мер.

За його словами, "їм (пікетувальникам) платять там по 100 гривень, от вони там і сидять".

"Вони заважають взаємодіяти з тими заступниками, яких я визначив для вирішення цього питання. Безсовісні - і все, більше нічого", - підкреслив мер.

Він відзначив, що зустрічався з усіма постраждалими вкладниками "Еліти-Центра", які побажали зустрітися.

"Я зустрічався з усіма охочими зі мною зустрітися з "Еліти-Центра", дав їм перепустку сюди - ніколи вони сюди не мали цих перепусток, ніколи б вони не мали шансів нічого одержати - ні квадратного сантиметра, якби тільки стара влада залишилася при своїх коштах", - також відзначив мер.

"Ні, совість загублена, тільки, звичайно, не в усіх - я думаю це частина, яка особливо має потребу в подачках з боку великих бізнесменів", - додав він.

Черновецький також заявив, що запрошує на роботу в столичну міськадміністрацію молодих амбітних людей.

"Нам потрібні люди, і нам не вдалося підібрати тисячу - десять тисяч молодих амбітних людей на дуже високі зарплати", - заявив Черновецький.

"Я підвищив зарплату всій середній ланці до дуже значних грошей, і ми сподіваємося, що до нас у відділ кадрів прийдуть нові люди", - додав він.

Мер також заявив, що на сьогоднішній день у Київській міськадміністрації "багатотисячна армія чиновників дотепер працює, на жаль, у режимі, що був заданий минулим керівництвом".

"Хоча ми з цим боремося. Виховання, на жаль, не допомагає - із шахрая не можна виховати порядної людини, я вас запевняю - той, хто один раз почав цим займатися, уже з цієї ситуації ніколи не вибирається", - також відзначив Черновецький.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...