Рудьковський вирішив розібратися з процедурою імпічменту

Середа, 16 серпня 2006, 16:33

Депутат Микола Рудьковський, призначений міністром транспорту і зв'язку, пропонує парламенту встановити термін 2 місяці з дня одержання Конституційним Судом представлення або звернення для того, щоб прийняти згідно нього процесуальне рішення щодо відкриття чи відмовлення у відкритті конституційного проведення.

Про це сказано в проекті закону N1244, зареєстрованому в Раді 3 серпня, передає Обком з посиланням на Українські новини.

Депутат також пропонує визначити форму і зміст звернення парламенту щодо надання висновку КС про дотримання конституційної процедури розслідування і розгляду справи про усунення президента з посади в порядку імпічменту.

Відповідно до законопроекту, він має містити докладний опис зроблених процесуальних дій із вказаною датою, місця й основ їхнього здійснення, а також документів і інших матеріалів, що підтверджують дотримання конституційної процедури розслідування і розгляд справи про імпічмент.

Пропонується також зобов'язати КС позачергово відкрити проведення з такої справи не пізніше наступного робочого дня після одержання звернення Ради і необхідних документів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News