Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ОСВІЖИВ ЯНУКОВИЧУ ПАМ'ЯТЬ

Четвер, 17 серпня 2006, 12:56

Прем'єр-міністр Віктор Янукович запевнив президента Віктора Ющенка, що інтеграція України до НАТО, СОТ, кадрова політика уряду та мовне питання є першочерговими в роботі уряду і будуть вирішуватися згідно з позиціями, закріпленими в Універсалі.

Про це він сказав у четвер під час зустрічі з Ющенком у кримській резиденції глави держави, повідомляє прес-служба президента.

Однією з головних тем розмови було питання газових домовленостей України і Росії на період до кінця 2006 року і перспективи на 2007 рік.

Прем'єр підтвердив, що його зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним та прем'єр-міністром Михайлом Фрадковим свідчать про готовність Росії до кінця року не піднімати ціну на природний газ.

Ющенко відзначив, що на даному етапі прем'єру вдалося закріпити домовленості, досягнуті урядами України і Росії в січні 2006 року.

Президент наголосив на своїй позиції, що базовим документом для діяльності нового уряду є Універсал національної єдності. Зокрема, це стосується засад внутрішньої і зовнішньої політики, євроатлантичної інтеграції, мовного питання.

За словами Ющенка, розпочинаючи свою діяльність на посаді глави уряду, Янукович підтвердив, що всі пункти Універсалу будуть включені до програми діяльності Кабінету міністрів.

Як відомо, у середу в Сочі Янукович заявив, що має намір реалізувати передвиборні обіцянки про надання російській мові статусу офіційної, як тільки його коаліція одержить конституційну більшість у парламенті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування