Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка притупився "апетит"

Четвер, 17 серпня 2006, 14:21

На святкування 15-ої річниці незалежності України не запрошувалися закордонні гості високого рівня.

Про це на брифінгу в четвер заявив керівник Головної гуманітарної служби секретаріату президента Маркіян Лубківський, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Лубківський підкреслив, що цей факт не пов'язаний з тим, що "нібито є якісь недоліки в організаційному процесі".

Він також повідомив, що на сьогоднішній день підготовка до святкування 15-ої річниці незалежності України вийшла на завершальну стадію. Разом з тим у сценарії відбулися невеликі зміни.

Зокрема, відкриття пам'ятника В'ячеславу Чорноволу перенесене з 25-го на 23 серпня. Цей меморіал буде відкритий на перетині вулиці Грушевського і Музейного провулку.

За повідомленням головного диригента ВСУ, генерал-майора Володимира Деркача, у День Незалежності свою майстерність на центральній площі Києва покажуть 32 військових оркестри. Загальне число учасників перевищує 1100 осіб.

"За останні 15 років на території колишнього Союзу це безпрецедентний за масштабом парад військових оркестрів ", - зазначив Деркач.

Однак, повідомив він, у День Незалежності в центрі Києва не заплановані авіашоу і парад військової техніки.

У свою чергу з нагоди 15 річниці незалежності України президент Віктор Ющенко відзначить державними нагородами близько 700 осіб.

За словами Лубківського, Ющенко особисто вручить ці нагороди близько 80-90 лауреатам 23 серпня в Маріїнському палаці в День державного прапора.

Загальним указом президента буде нагороджено близько 450 осіб за поданням від регіонів і органів державної влади, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Також будуть нагороджені представники суддівського корпусу (близько 30 осіб).

За зміцнення обороноздатності і безпеки України будуть нагороджені близько 120 осіб, близько 100 іноземців з майже 30 країн також одержать державні нагороди України.

Як відомо, у 2005 році з нагоди 14 річниці незалежності України Ющенко відзначив різними нагородами і званнями 781 громадянина України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...