"Донецьким" немає ні кінця, ні краю?

Четвер, 17 серпня 2006, 16:24

Новим гендиректором дочірньої компанії НАК "Нафтогаз України" "Газ України" призначений Сергій Зубов.

Про це в четвер повідомляють РИА Новости з посиланням на прес-службу "Газ України".

"Виконуючий обов'язки першого заступника голови НАК "Нафтогаз України" Володимир Якубенко 17 серпня представив нового керівника "Газу України" Зубова колективу підприємства", - сказали в прес-службі.

У компанії відзначили, що Зубов призначений гендиректором підприємства 16 серпня. До цього головою "Газу України" з квітня 2005 року був Олександр Болкісєв.

Раніше Зубов обіймав посаду голови ВАТ "Київгаз", на яку перейшов з посади директора з питань інвестиційної діяльності ДК "Газ України".

У той же час президентом НАК "Енергетична компанія України" призначений Ігор Глущенко, який з грудня 2001 року є гендиректором енергогенеруючої компанії ТОВ "Востокенерго" (Донецьк).

Перший заступник міністра палива й енергетики Вадим Чупрун у четвер представив його апарату компанії, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

З грудня 2005 року НАК очолював Петро Омеляновський, що був гендиректором енергогенеруючої компанії ВАТ "Західенерго".

"Востокенерго" входить до складу корпорації "ДТЕК", створеної в 2005 році для керування енергетичними активами групи "СКМ".

У корпорацію також входить енергопостачальна компанія ТОВ "Сервіс-Інвест" (Донецьк), директор якої Анатолій Луцишин у середу був представлений як новий керівник держпідприємства "Енергоринок".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування