По зниклому співробітнику Луценка порушили справу про вбивство

Четвер, 17 серпня 2006, 18:14

У кримінальній справі, що порушена за фактом зникнення начальника відділу управління оперативно-зонального контролю ГУБОЗ МВС полковника міліції Романа Єрохіна, ведеться досудове слідство.

За вказівкою генпрокурора Олександра Медведька головне слідче управління ГПУ прийняло до свого провадження та проводить досудове слідство у даній кримінальній справі, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Справа порушена за ознаками злочинів, передбачених пунктами ККУ про навмисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та приховування злочину.

На даний час у кримінальній справі трьом громадянам пред'явлено обвинувачення у скоєнні цих злочинів та обрано міру запобіжного заходу – взяття під варту.

Як відомо, під час своєї прес-конференції міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що до зникнення Єрохіна причетні депутати Верховної Ради.

"Якщо ми встановимо замовника, це буде дуже серйозний удар по методу формування партійних списків, якими не гребують політики і опозиції, і влади. Бо в справі замішані представники ВР і з того, і з того боку", - наголосив Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування