Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич знову обізвав президента "б..."

Четвер, 17 серпня 2006, 19:19

Депутат Верховної Ради АРК Крим Нестор Шуфрич стверджує, що проситиме своїх батьків пом'якшити їхню позицію до видання "Старий замок - Паланок", в тому числі і фінансову.

Про це він сказав в коментарі "Українській правді".

Своє рішення депутат пояснює тим, що "не хоче жорстких санкцій до газети та з повагою ставиться до всіх засобів масової інформації, навіть таких "кишенькових", як "Старий замок".

У той же час Шуфрич висловив здивування реакцією головного редактора газети "Старий замок" Юрія Клованича на рішення суду щодо "безпідставних звинувачень, опублікованих в газеті, на адресу його родини".

"Клованичу не сподобалося торжество правосуддя? Чому? Тому що мати Нестора Шуфрича не стерпіла образи на шпальтах видання? Адже саме газета "Старий замок" назвала її "крадійкою 970 гектарів лісу з будівлями у держави", - йдеться у коментарі.

Шуфрич зазначає, що "позов на газету подав його батько, і звинувачення було визнане судом як брехня і наклеп, який ображає честь і гідність родини Шуфричів".

"Подібний процес повертає нас до часів Майдану і складає йому реальну і справедливу оцінку, як і всім брехливим звинуваченням, які лунали із вуст Ющенка і його кумівської команди", - зазначає депутат.

"Певно, головний редактор газети теж нічим не відрізняється від апологетів Майдану, бо спростування своєї брехливої інформації дав у своїй газеті не до виборів, як було домовлено із позивачем, а після", - додає Шуфрич.

При цьому він зауважує, що "ще й сьогодні є великі сумніви щодо розміру тиражу, де містилося це спростування, і чи взагалі воно побачило світ".

"А головний редактор подає вирок суду та компенсацію 10000 гривень на користь позивача як мотив до закриття видання", - дивується Шуфрич.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування