Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойський готується до "мирової" по "1+1"?

П'ятниця, 18 серпня 2006, 12:53

Сторони, які беруть участь у судовій суперечці стосовно права власності на 70% в статутному капіталі "Студія "1+1", можуть прийти до мирової угоди.

Про це заявила віце-президент юридичної фірми "Салком" Наталія Кузнєцова, яка представляє в цьому судовому спорі інтереси Ігоря Коломойського, повідомляє УНІАН.

"Мені здається, що в справі стосовно права власності на 70% в статутному капіталі ТОВ "ТРК "Студія "1+1" сторони не підуть на подальшу ескалацію конфлікту", - зазначила Кузнєцова.

За її словами, "судячи з обстановки в залі судового засідання, переговори прямо або непрямо продовжуються між сторонами і сьогодні".

При цьому Кузнєцова зазначила, що домовленості сторін, звичайно ж, враховуватимуть рішення Печерського районного суду Києва, що визнав право власності Коломойського на 70% в статутному капіталі "Студія "1+1".

Підтвердженням її слів, на думку Кузнєцової, є те, що позивачем на сьогодні не ставиться питання про відшкодування шкоди в результаті невиконання відповідачами умов операції.

За словами гендиректора ЮФ "Салком" Валерія Лукомського, даний спор носить виключно бізнесовий характер і не має якогось політичного підтексту.

"У будь-якому випадку, "1+1" цікавить Коломойського як прибутковий бізнес, він всіляко зацікавлений в його розвитку і не висловлював намірів його перепродавати. Це він заявив і в своєму виступі під час судового засідання", - зазначила Кузнєцова.

Як відомо, 16 серпня Печерський районний суд Києва задовольнив у повному обсязі позовні вимоги Коломойського про визнання за ним права власності на частку в статутному капіталі "Студія "1+1".

Зі свого боку група Сеntrаl European Media Enterprise Ltd., Олександр Роднянський та Борис Фуксман заявили про намір оскаржити рішення Печерського районного суду в Апеляційному суді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...