Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Банкірам насолив Єхануров, а судитися вони будуть з Януковичем

П'ятниця, 18 серпня 2006, 17:33

Промінвестбанк подав позов до Господарського суду Києва з вимогою визнати незаконною постанову Кабміну про затвердження Ощадбанка замість нього уповноваженим з обслуговування оптового ринку електроенергії.

Про це повідомив представник інформаційного центру Господарського суду Києва, передає Обком з посиланням на Українські новини.

Раніше ПІБ виступив з критикою даної постанови Кабміну, заявивши, що вона є неринковою і створює проблеми для фінансового обслуговування паливно-енергетичного комплексу.

У середині січня Кабмін вже ініціював переведення низки підприємств енергетики, у тому числі державного підприємства "Енергоринок", на обслуговування з ПІБ в Ощадбанк.

Однак наприкінці січня рада оптового ринку електроенергії відмовилася розглянути пропозицію Ощадбанку з обслуговування "Енергоринку".

Рада оптового ринку, яка переобирається щорічно, уповноважена контролювати виконання умов договорів "Енергоринку" його членами, а також рекомендувати НКРЕ вносити зміни до механізму розподілу коштів з рахунку "Енергоринку".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування