Фірташ вирішив проспонсорувати самого себе?

П'ятниця, 18 серпня 2006, 17:44

Спільне підприємство НАК "Нафтогаз України" і RosUkrEnergo AG ЗАТ "Укргаз-Енерго" виступить генеральним спонсором національної збірної команди України з баскетболу.

Спонсорство визначено на період підготовки й участі в чемпіонаті Європи з баскетболу, що пройде у вересні 2007 року в Іспанії.

Федерація баскетболу України і ЗАТ "УкрГаз-Енерго" у п'ятницю уклали відповідну угоду, йдеться в спільному прес-релізі федерації і компанії.

Сума спонсорської допомоги складе $250 тис., голова правління "УкрГаз-Енерго" Ігор Воронін у п'ятницю передав символічний чек на відповідну суму президенту Федерації баскетболу України Зурабу Хромаєву.

Голова федерації, у свою чергу, вручив голові "УкрГаз-Енерго" футболку гравця збірної під номером 1.

"УкрГаз-Енерго" створено в лютому 2006 року на виконання угоди про врегулювання відносин у газовій сфері між НАК "Нафтогаз України", російським ВАТ "Газпром" і трейдером RosUkrEnergo від 4 січня 2006 року. НАКу і RosUkrEnergo належить по 50% акцій ЗАТ.

Як відомо, RosUkrEnergo виступило генеральним спонсором турніру "Фінал Чотирьох" Єврокубку FIBA, що пройшов у Києві в квітні поточного року.

Тоді президент баскетбольного клубу "Київ" Олександр Волков повідомив, що генеральним спонсором збірної України з баскетболу може виступити RosUkrEnergo.

Власником баскетбольного клубу "Київ" є бізнесмен Дмитро Фірташ, якому належить 50% акцій RosUkrEnergo.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...