Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко гасив пожежу, бо не хотів сидіти, як баран

П'ятниця, 18 серпня 2006, 18:43

Президент Віктор Ющенко заявляє, що був вимушений втрутитися у гасіння пожежі біля своєї резиденції у Криму, оскільки не міг дивитися на те, як вогонь знищує унікальні кримські дерева.

"Жахливо дивитися на те, що знищується за хвилину і росте десятками років. На той кримський дуб, який завтовшки 15 сантиметрів, але йому вже близько 80 років", - сказав Ющенко журналістам у Нових Сорочинцях у п’ятницю.

"Я не хотів, як баран, сидіти і дивитися, як ця пожежа йде на резиденцію, на твою родину, і нічого не робити", - додав президент.

Він розповів, що вирішив вночі виїхати на місце пожежі, хоча до цього мав розмову з представниками міністерства з надзвичайних ситуацій, "з республіканською службою, пожежниками, міліцією".

"Я побачив, як бездарно стоять машини на дорозі і можуть заблокувати будь-який рух. Якщо через 1,5 – 2 хвилини перекинеться цей вогонь на ліву сторону дороги, я думаю, що там би ніхто не вижив. Всі ті машини з автобусами і самоскидами залишилися би там", - розповів Ющенко.

"Більше того, буквально під пожежею знаходилася резиденція голови Верховної Ради, ну як я міг спокійно сидіти?", - додав він.

Як відомо, пожежа виникла в ніч з 14 на 15 серпня в районі селища Олива, неподалік від кримської резиденції президента.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...