Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойко заготовив крила на вівторок

Понеділок, 21 серпня 2006, 13:00

У вівторок міністр палива та енергетики Юрій Бойко відвідає з робочим візитом Росію, де запланована його зустріч з головою правління ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Міністерства палива та енергетики.

У повідомленні наголошується, що метою робочої зустрічі є пошук компромісу щодо поставок російського газу до України.

В інтерв'ю виданню "Бізнес" Бойко відзначив, що ситуація, що склалася в частині ресурсного наповнення і цінової політики в області постачань газу, досить складна, і проблеми, що виникли із втратою контракту на постачання туркменського газу, вимагають певного часу для досягнення остаточних рішень.

"Я знову лечу в Москву, але вже зараз можу сказати, що підготовча робота, проведена напередодні переговорів президента Росії з українським прем'єр-міністром, була досить успішною", - цитує слова міністра Обком із посиланням на "Українські новини".

Бойко також повідомив, що уряд зараз займається погодженням позицій по закупівлях усього середньоазіатського газу, а не тільки туркменського.

"Ми визначили позиції на наступний рік і, думаю, у вересні почнемо роботу з формування ресурсної бази на наступний рік. Більше поки сказати не можу, тому що переговори тільки почалися", - сказав він.

Як відомо, 17 серпня віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв заявив про дефіцит природного газу в 8 млрд. кубів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування