Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Ющенка понаїхали злі та істеричні діти?

Понеділок, 21 серпня 2006, 18:40

Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук вважає, що 15-річчя своєї незалежності Україна зустрічає, слухаючи "псевдопатріотичну маячню".

Так він прокоментував проведення IV Всесвітнього форуму українців у Києві, повідомляє прес-служба СДПУ(о).

На думку Медведчука, "ряд учасників форуму продемонстрували, що вони є насамперед діаспорою, і позиції дійсних українців, що прагнуть створити державу, де здатні ужитися люди різних національностей, їм не тільки незрозумілі, але й нецікаві".

Лідер СДПУ(о) зауважує, що "подібні збори можуть нести лише консультативну функцію, допомагати українській державі освоїти закордонний досвід".

"І будь-який культурний представник діаспори розуміє, що хоча він сам або його предки й походять із України, але в його кишені - паспорт іншої держави, і будь-який українець, що має хоч краплю національної гідності, прийме із вдячністю пораду, а не вимоги й образи", - підкреслив він.

"Як же можна ставитися до резолюції форуму, якою передбачено доручити владним структурам у тримісячний строк розробити план реалізації постанов секцій форуму й забезпечити їхнє виконання?!", - питає лідер СДПУ(о).

"Зокрема, одна з робочих груп зажадала від Ющенка провести кадрові "чистки" в армії й у правоохоронних органах. Якщо Всесвітній форум українців уповноважений вирішувати такі питання - навіщо нам Рада й Кабмін?", - зазначає він.

"Поводження делегатів нагадує образ дій примхливих і злих дітей - істерики, крики "Хочу!" і небажання вникнути в інтереси батьків", - вважає Медведчук.

Лідер СДПУ(о) констатував, що "делегати форуму докоряли міністрам за те, що вони користуються російською мовою, не згадуючи про те, якою мовою розмовляє більшість платників податків, які фактично оплатили приїзд та готелі для представників діаспори".

"Вражає, що люди, цілком відірвані від життя, які не мають ані крихти здорового глузду й перебувають в полоні далекого минулого, взялися з зухвалою самовпевненістю повчати політичні сили України й главу держави патріотизму", - заявив лідер СДПУ(о).

"Особливо цинічним видасться те, що все це, дискредитуючи державне свято, пролунало напередодні Дня Незалежності, 15-річчя якої Україна змушена зустрічати, вислуховуючи псевдопатріотичну маячню", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування