Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз і Тимошенко наввипередки "відпіарились" на Дні незалежності

Вівторок, 22 серпня 2006, 12:08

Голова Верховної Ради Олександр Мороз та лідер БЮТ Юлія Тимошенко вирішили привітати українців з Днем незалежності за два дні до його святкування.

"Ідучи нелегкою дорогою своєї новітньої історії, багатої на злети і падіння, скропленою слізьми то радості, то смутку, Українська держава вийшла до ювілейної п'ятнадцятої річниці незалежності на новий етап свого суспільно-політичного розвитку – утвердження парламентсько-президентської республіки", - йдеться у вітанні Мороза.

"Ми наблизилися до європейської моделі державного управління за формою, а втілення її змісту – тривала і складна справа. У цьому напрямі ще багато доведеться попрацювати", - цитує слова спікера прес-служба ВР.

"Усвідомлюючи це, представники різних політичних сил, які увійшли до складу нового парламенту, разом з президентом, керуючись національними інтересами, підписали Універсал національної єдності", - нагадує Мороз.

За його словами, "Універсал – дороговказ, спрямований на об'єднання України, консолідацію суспільства, потужний імпульс нових перспектив розвитку та успішного поступу нашої держави на шляху до загальноєвропейських стандартів життя".

У свою чергу Тимошенко, "щиро вітаючи з 15-ою річницею української незалежності", нагадала, що "останніми місяцями до влади прийшли сили, яким чужі ідеї вільної та незалежної України".

"Тому сьогодні легкодухість неприпустима. Кожен має знайти своє місце в боротьбі за Україну, за своє гідне життя і вільне майбутнє", - цитує слова Тимошенко прес-служба БЮТ.

"Сьогоднішній день має зміцнити нашу віру в те, що Україна належить українському народу, що саме ми, громадяни України, утверджуватимемо державну незалежність. І тоді нинішнє покоління, наші діти і онуки з гордістю зможуть сказати: "Я громадянин України!", - закликає лідер БЮТ.

"З вірою в Бога, вас і в Україну", - додає вона.

Як відомо, День незалежності України святкується 24 серпня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування