ЛУЦЕНКО ПРИПУСКАЄ У КИЄВІ ТЕРАКТИ

Вівторок, 22 серпня 2006, 13:07

На час проведення у Києві футбольного матчу "Маккабі"-"Ліверпуль" міліцію переведено на посилений режим роботи і кількість співробітників міліції, що будуть забезпечувати охорону порядку під час проведення цього матчу, буде значно збільшено.

Про це у вівторок заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Міліція переведена на специфічний режим роботи, й у цей раз наша присутність буде більш численною, ніж під час звичайних футбольних матчів", - сказав Луценко.

"У даному випадку міліція переживає за безпеку, забезпечує все необхідне для протидії ймовірним терористичним проявам", - підкреслив міністр.

За словами голови МВС, цей матч "буде дуже непростим, тому що і Великобританія, і Ізраїль є країнами, в яких останнім часом відбувається серія спроб або здійснення терористичних актів".

Луценко відзначив, що його турбує не стільки можливість того, що "вболівальники наб'ють одне одному різні місця", скільки імовірність расистських або терористичних проявів під час матчу.

Як відомо, 22 серпня на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбудеться матч між англійським "Ліверпулем" та ізраїльським "Маккабі".

Перший матч між "Ліверпулем" і "Маккабі", що проходив в Англії 9 серпня, завершився перемогою англійців з рахунком 2:1.

Клуб із Хайфи змушений був перенести домашній двобій третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів на нейтральне поле в зв'язку із забороною УЄФА на проведення міжнародних матчів в Ізраїлі через конфлікт на Близькому Сході.

29 секторів стадіону "Динамо" можуть умістити 16,8 тис. вболівальників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування