Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка думають, що кухарки й водії заслужили держнагороди

Вівторок, 22 серпня 2006, 17:33

Керівник головної гуманітарної служби секретаріату президента Маркіян Лубківський вважає несправедливою критику з приводу включення в список нагороджених з нагоди 15-річчя незалежності України окремих осіб, що мають відношення до національної збірної з футболу.

"Усі ми знаємо, що за 11 хлопцями, які виступають на полі, стоїть величезна армія людей, з яких кожний на своєму місці робить внесок у перемогу національної збірної України", - відзначив Лубківський на брифінгу у вівторок.

"Усі ті люди, яких подала Федерація футболу України і Міністерство у справах молоді та спорту, є гідними того, щоб бути нагородженими відповідними нагородами", - додав він.

Лубківський також повідомив, що в планах президента Віктора Ющенка також є зустріч з національною збірною з футболу, передає "Інтерфакс-Україна".

Він відзначив, що всього у зв'язку з 15-ою річницею незалежності державними нагородами будуть нагороджені 756 осіб.

Як повідомлялося, з нагоди річниці незалежності президент нагородив 24-х гравців національної футбольної збірної України. Також нагородами відзначені співробітники Федерації футболу України, футбольних клубів і організацій, серед яких водії та кухарі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування