Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Крим переплутав Кабмін з партією Януковича

Середа, 23 серпня 2006, 10:51

Голова Верховної Ради АРК Анатолій Гриценко заявляє, що кримські органи влади всіх рівнів будуть виконувати кожний пункт програми Партії регіонів.

Про це він повідомив у ході наради з керівництвом автономії, присвяченої підсумкам візиту до Криму прем'єр-міністра Віктора Януковича.

Як відзначив Гриценко, у ході візиту до Криму і наради з адміністративно-господарським активом півострова Янукович позначив проблемні питання, що існують в автономії, і привселюдно висловив невдоволення роботою кримської влади щодо їх вирішення.

Реклама:

Гриценко нагадав, що Партія регіонів, лідером якої є Янукович, узяла "дуже серйозні зобов'язання перед українським народом", тому влада всіх рівнів буде відповідати за виконання кожного пункту програми Партії регіонів.

"Оскільки в цій програмі нічого антисоціального немає, у її реалізації повинні бути зацікавлені всі політичні сили півострова", – підкреслив спікер.

Гриценко обраний у парламент автономії за списком кримського виборчого блоку "За Януковича!", до складу якого входять Кримське відділення Партії регіонів та партії "Російський блок".

ВІДЕО ДНЯ

Обком з посиланням на УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування