Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко зробив Єханурову подарунок на день народження

Середа, 23 серпня 2006, 16:41

Президент Віктор Ющенко у середу вручив державні нагороди на честь Дня незалежності.

На початку церемонії, що проходила в Маріїнському палаці, її учасники вшанували пам'ять загиблих в авіакатастрофі в Донецькій області.

Виступаючи на церемонії, Ющенко закликав представників сфер науки, культури, освіти займати активну життєву позицію в питаннях єдності української держави.

"Я звертаюся до вас із проханням займати активну життєву позицію. Сказане вашими вустами слово набирає дуже великої ваги", - сказав президент, відзначивши, що саме від таких людей і від їхньої позиції, від того, що вони говорять, великою мірою буде залежати позиція багатьох.

Президент вручив орден Держави тим, хто визнаний гідним звання "Героя України" за видатні особисті заслуги перед українською державою.

Крім того, орденом князя Ярослава Мудрого 5-ої ступені нагороджені екс-прем'єр Юрій Єхануров, колишній міністр фінансів Віктор Пинзеник, колишній голова Державної податкової адміністрації Олександр Киреєв, а також перший віце-спікер Адам Мартинюк.

У ході нагородження екс-прем'єра Юрія Єханурова орденом князя Ярослава Мудрого 5-го ступеня президент поздоровив його з днем народження (23 серпня 1948 року) та подякував за роботу на посаді прем'єр-міністра.

Президент підкреслив, що "Єхануров проробив велику роботу, яка вже оцінена, і ще буде оцінена в майбутньому".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування